Om mee te beginnen
Aperitief plankje € 8,50
venkelworst | Manchego | olijven | luxe notenmix
Breekbrood (p.p.) € 2,50
gezouten roomboter | tapenade
Focaccia € 5,50
truffelmayonaise
Voorgerechten
Parelhoen € 12,50
borst | bout met cepes room | mayonaise van cepes
Steak tartaar € 14,50
Doesburgse mosterd | knolselderij | 62’C eidooier | truffel aardappelchips
Zwaardvis € 14,50
in soja | venkel salade | furikake koekje | mayonaise van limoen
Chioggia bieten carpaccio € 11,50
peer | roomkaas | tomatenhumus | rijstnoedels | mayonaise van biet
Knolselderij-truffelsoep € 8,50
met beenham of vegetarisch
Doesburgse mosterdsoep € 8,50
met spekjes, gerookte forel of vegetarisch
Hoofdgerechten
Ossenhaas € 29,50
met rendang | gestoofde spitskool | rösti | licht pittige saus van kokos
Lamsrug € 27,50
met een bitterbal van lamsnek | geroosterde aardappel | groene asperges | gel en jus van munt
Zeebaars € 24,50
saffraan krieltjes | zeekraal | antiboise
Vis van de dag € 23,50
bloemkool in ras el hanout | haricot verts | geroosterde aardappel | saus van vadouvan
Linguine met Gamba’s € 23,50
cherrytomaat | basilicum | gele paprika | peultjes | saus van Parmezaan
(ook vegetarisch te bestellen)
Risotto € 19,50
prei | kastanje champignons | sjalot | pijnboompitten | Italiaanse kruiden